Manken patronunun doğum günü böyle olur !

Meksika usulu eğlencenin tadı haline gelen Marıachı pek çok ünlü ismin katıldığı gecede Pose Ajansın sahibi Talip Demir'in de 30. Yaş günü kutlandı. Ve düzenlenen partiye de birçok ünlü manken katıldı…

Manken patronunun doğum günü böyle olur !

Yaz aylarının yeni gözdesi olan Mariachi eğlencede sınır tanımıyor. Genç ve kendini genç hisseden herkese yaşama sevincini, enerjiyi, tutkuyu, uyumu ve özgür olma şansını veriyor. Meksika usulu eğlencenin tadı haline gelen Marıachı pek çok ünlü ismin katıldığı gecede  Pose Ajansın sahibi Talip Demir’in de 30. Yaş günü kutlandı.

 

Muhteşem geceye ünlü mankenlerden Ece Gürsel, Elif Ece Uzun, Yeliz Öney, Meral Kaplan, Nigar Talibova, Simge Tertemiz, Didem Erol ve yeni dj Fulya Keskin ve Deniz Eke katıldı. Bora Öztoprak’ın da sahneye çıktığı de arası bozuk olan Yeliz öney ile Nigar talibova yan yana gelmediler.

 

Nigar Talibova, “Naki” adıyla kendi mayo tasarımını yapacağını ve marka yüzü olarak da genç mankenlerden olan ve çılgın dershane filmiyle oyunculuk anlamında da başarı gösteren Simge Tertemiz’i seçtiğini söyledi.

 

Mariachi partilerin istanbul eğlence hayatında çok önemli bir yer tuttuğunun görüldüğü geceye  katılan ünlüler ve davetliler mariachi partilerinin müdavimi olduklarını söylediler.

Konular Eski Arşiv