Mankenlerin güzellik önerileri

Mankenlerin güzellik önerileri

Mankenlerin güzellik önerileri
1 – Kısa etkileyici saçlar sizi çok havalı gösterebilir. Kısa saç, uzundan daha seksidir. Kısa kestirdiğiniz saçlarınızı doğru şekillendirdiğinizde baş döndürücü görüne sahip olabilirsiniz.

2 – Işıltılı görünümü makyaj sağlamaz, uyuyun.
Geç saatte bir partiye mi katılacaksınız? Gözlerinizi kısa süre için dinlendirin. Eğer iyi dinlemediyseniz bu cildinizden belli olur. Kapatıcılar uykusuzluğunuzu kapatamaz. Her gün ya da en azından haftada bir kaç kez 8 saat uyuyun. Kozmetik çantanıza ne kadar az ihtiyacınız olduğunu göreceksiniz.

3 – Her kadın gülümsediğinde çok daha güzeldir. Dişlerinizin ışıltı saçmasına özen gösterin. Atıştırırken bol miktarda salatalık, havuç gibi kıtır sebzeler tüketin.

4 – Kişisel özelliğinizi göz ardı etmeyin. Kendinizi sevin. Cindy Crawford beni olmadan düşünülebilir mi? Makyaj yaparken en beğendiğiniz özelliğinizi ortaya çıkarın.

5 – Doğal da seksi olabilir. Tekrar tekrar dumanlı göz makyajı yaptığınızda ilk etkiyi vermeyebilir. Her zaman makyaj yapmayın, özellikle de geceleri. Birkaç fırça maskara, hafif bir ruj ya da dudak parlatıcı sizin için yeterli olabilir.

6- “Kaşlarımı almaya asla cesaret edemem, kalında güzeldir” diyerek kaşlarını aldırmayan birçok model var. Kaşlarınızı aldırmaya karar verdiyseniz doğduğunuzdan beri size en yakışan kaş modelini tercih edin. Fazla tüyleri temizlerken aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Kaç alırken büyüten aynalardan kullanmayın. Bu gereğinden fazla tüy almanıza neden olabilir.
Konular Güzellik