Masada duran cep telefonunu alıp götürdü!

İzmir Alsancak’taki kafede, arkadaşıyla sohbete dalan genç kızın cep telefonunu masadan çalarak kaçan K.İ’yi polis Bayraklı’da yakaladı.

Masada duran cep telefonunu alıp götürdü!

Yeni Asır Gazetesi'nden Metin Burmalı'nın haberine göre olay geçen 8 Kasım'da Alsancak semtinde bulunan bir kafede meydana geldi.

Akşam saat 21.50'de kafeye müşteri olarak gelen siyah montlu 25-30 yaşlarındaki bir kişi, kasadan su satın aldıktan sonra masaların etrafında dolaştı. Ardından elindeki su bardağı ile kafenin kasasına giden ve burada da bir süre oyalanan hırsız, kafenin dışındaki masalarda oturan genç kızları izlemeye başladı. Sohbete dalan genç kızların bir anlık dalgınlığından faydalanan hırsız K.İ, masanın üzerinde duran cep telefonunu büyük bir soğukkanlılıkla yaklaşarak kaptığı gibi ortadan kayboldu. Hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

POLİS DİKKATLİ DAVRANDI

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, önceki gün akşam saatlerinde devriye görevi yaparken şüphelendikleri bir kişiyi kimlik kontrolü yapmak için durdurdu.

Alsancak'taki bir kafeden cep telefonu hırsızlığı yapan ve aranan şüpheliyi Yeni Asır Gazetesi'nde çıkan haber ve görüntülerinden tanıyan polis ekipleri, şüpheliyi hemen gözaltına aldı.

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen İ.K'nın cep telefonunu çalan kişinin kendisi olduğunu itiraf ettiği belirtildi.

İşlemleri yapılan zanlı adliyeye sevk edildi.