MATKAPLI SAPIK

Kadınlar tuvaletini matkapla delip, röntgencilik yapan kasapa suçüstü.

MATKAPLI SAPIK

Bursa'daki özel bir hastanenin kadınlar tuvaletini matkapla delip, röntgencilik yapmak isteyen kasap, suçüstü yakalandı. Evli ve iki çocuk babası kasap H.Ö. hakkında soruşturmayı tamamlayan cumhuriyet savcısı, müşteki kadının şikayetçi olmaması üzerine, taciz suçundan görevsizlik kararı verirken, "mala zarar vermek" suçundan hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açtı.

Duyanları şaşkına çeviren olay yaklaşık 2.5 ay önce Bursa'daki özel bir hastanede meydana geldi. Komşusundan ödünç aldığı matkapla özel bir hastaneye giden 33 yaşındaki H.Ö., kadınlar tuvaletine girdi. Klozet hizasına iki delik açan H.Ö., kadınları gözlemeye başladı. Bu sırada tuvalete, hastanenin muhasebeci olan M.G. girdi. Yan kabinin altında iki erkek eli olduğunu gören M.G., durumu hastanenin güvelik görevlilerine bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik görevlileri, H.Ö.'yü açtığı deliklerden yan kabini gözetlerken yakaladı.

KADINLAR TUVALETİNE BAKMADAN EDEMİYORMUŞ
Adliyeye sevk edilen evli ve 2 çocuk babası H.Ö., ifadesiyle herkesi şoke etti. Kadınlar tuvaletinin önünden geçerken, içeriye bakmadan edemediğini söyleyen H.Ö., çocukluğundan beri bu yönde bir rahatsızlığının olduğunu, ailesinden utandığı için durumunu kimseye anlatamadığını iddia etti. Zanlının yakalanmasını sağlayan M.G. ise zanlıdan şikayetçi olmadığını ifade etti. Şikayete bağlı suçlardan olan tacizle ilgili şüpheliye dava açılmadı. Ancak zanlıya "mala zarar vermek" suçundan 3 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı. Kasap H.Ö. önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Halil ÖZÇOBAN / BURSA (AHT)