Mehmet Akif Alakurt sevgilisiyle ortaya çıktı

Bir dizide Fatih Sultan Mehmet'i canlandıracak olan Mehmet Akif Alakurt; ortaya çıktı. Yeni sevgilisiyle görüntülenen Alakurt'un sakalları da dikkat çekiciydi..

Mehmet Akif Alakurt sevgilisiyle ortaya çıktı

Bir dönem rol aldığı "Adanalı" dizisinden sonra ortadan kaybolan Mehmet Akif Alakurt; bir göründü pir göründü! Önceki gün Yeniköy'de objektiflere takılan Alakurt, uzattığı sakallarıyla güçlükle tanındı. Yakışıklı oyuncu, yeni başlayacak dizide canlandıracağı 'Fatih Sultan Mehmet' karakteri nedeniyle sakallarını uzatmak zorunda kaldığını söyledi.

MEHMET AKİF ALAKURT (FOTO-GALERİ)

BİR ANDA KEYİFLERİ KAÇTI

Gazetecileri görmeden önce Mehmet Akif Alakurt'la samimi görüntüler sergileyen esmer güzel ise hızlı adımlarla oyuncunun yanından ayrıldı. Bir anda yüzünün asıldığı gözden kaçmayan esmer güzel; apar topar Alakurt'un aracına bindi. Yanındaki güzel için önce yorum yapmak istemeyen ardından da "Sadece arkadaşız" diyerek gülen Mehmet Akif Alakurt da araca binerek Yeniköy'den gizemli sevgilisiyle uzaklaştı.

ALIŞMAK ÇOK ZORDU

Uzattığı sakallarıyla şaşkınlık yaratan Mehmet Akif Alakurt, "İtiraf edeyim; alışana kadar sakallar beni çok zorladı. Ama şimdi zorlanmıyorum" dedi.

SADECE ARKADAŞIZ!

Yakışıklı oyuncu, yanındaki güzel için "Sadece arkadaşız" dedikten sonra kahkaha attı.

AYDIN HAMZA / TAKVİM İNTERNET SİTESİ