Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama!

Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, Sözcü Gazetesi'ne yaptığı açıklamada bir süredir hastanede yatmakta olan ünlü şovmenin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama!

‘Kaçış Sendromu' hastalığının nüksetmesi nedeniyle 258 gün boyunca yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil, Temmuz ayında taburcu olmuştu.

Hastaneden çıktıktan birkaç ay sonra ekim ayında geçirdiği kalp spazmı nedeniyle yeniden hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil yoğun bakıma alınmıştı.

Mehmet Ali Erbil’in birkaç hafta daha hastanede kalacağı ortaya çıktı. Ünlü şovmenin sağlık durumuyla ilgili olarak kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil şu açıklamalarda bulundu:

“Ağabeyimin fizik tedavisi devam ediyor. Diğer rehabilitasyon tedavilerinin yapılması adına hastanedeki odasına alındı. Yoğun bakımdan çıkmış olmasına rağmen hastaneden ne zaman taburcu olacağı konusunda şimdilik bir şey söyleyemem. Sezin de babasına yakın olabilmek adına doğumu onun yattığı hastanede yapacak. Sezin böylelikle torunu ile dedesini bir araya getirebilecek”