MEHMET ÖNEN'İN İCRA KURULU BAŞKANI OLDUĞU DARDANEL ÜRÜNÜNDEN DEMİR ÇIKTI

Dardanel'e şikayet üstüne şikayet yağıyor...

MEHMET ÖNEN'İN İCRA KURULU BAŞKANI OLDUĞU DARDANEL ÜRÜNÜNDEN DEMİR ÇIKTI

Dünyanın önde gelen marka değerleme kuruluşlarından Brand Finance tarafından her yıl geleneksel olarak yayınlanan "Türkiye'nin En Değerli Markaları” araştırmasının 2020 sonuçları açıklandı. 

Geçen yıl marka değerini en fazla artıran gıda şirketi olmayı başaran Dardanel, bu yıl da büyüme ivmesini koruyarak listedeki sırasını yükseltti. 

Brand Finance’in “Türkiye’nin En Değerli Markaları” araştırmasında 79’uncu sıraya yerleşen Dardanel, gıda üreticileri arasında da ilk 10’daki konumunu güçlendirdi. 

Ne yazık ki Türkiye'nin en değerli markaları araştırmasında 79'uncu sıraya yerleşen Dardanel'e şikayet üstüne şikayet yağıyor.

Şikayetvar.com internet sitesine yapılan şikayetler yenilir yutulur cinsten değil. 

Dardanel İcra Kurulu Başkanı Mehmet Önen'in bu şikayetlere vereceği cevap merak konusu oldu.

İşte o şikayetlerden en önemlileri...

Mısırlı Dardanel Ton un içinden demir çıktı... Dişimi kırıyordum...! Resimleri mevcut... ( dilerseniz yollayabilirim)! Zaten ürünlerin git gide içeriği oldukça azalmisti... Artık balik yok denecek kadar az...! Dardanel firmasından şikayetçiyim...! 

MEHMET ÖNEN'İN İCRA KURULU BAŞKANI OLDUĞU DARDANEL ÜRÜNÜNDEN DEMİR ÇIKTI

MEHMET ÖNEN'İN İCRA KURULU BAŞKANI OLDUĞU DARDANEL ÜRÜNÜNDEN DEMİR ÇIKTI - Resim : 2

Bugün çok acıktım ®️ son paramla A101 ®️ den sandviç aldım ve küflü çıktı tamamını çöpe attım haliyle. Gıda mühendisiyim ve bu tür ürünler çok kısa zaman diliminde yapılıp satılıyor kalsa bile soğuk hava deposunda muhafaza ediliyor bu ihmal nasıl oldu anlamıyorum.

MEHMET ÖNEN'İN İCRA KURULU BAŞKANI OLDUĞU DARDANEL ÜRÜNÜNDEN DEMİR ÇIKTI - Resim : 3


Ürünü salata için kullandım çok kötü mide bulantısı ve kusma yaptı ve kızıma da yedirmek için çok pişman oldum ve kokusu çok kötüydü ürün de kolay açılır kapaktı.

Bir hafta önce A101 ®️ mağazasından aldığım Dardanel Ton balığı bozuk çıktı, hem de son kullanma tarihi 2024 olmasına rağmen, benimle aynı problemi yaşayan onlarca insan varmış sitede, bozuk ürün satarak insanların sağlığıyla oynuyorlar üstüne de para veriyoruz.

MEHMET ÖNEN'İN İCRA KURULU BAŞKANI OLDUĞU DARDANEL ÜRÜNÜNDEN DEMİR ÇIKTI - Resim : 4

A101 'den 15/05/2021 'de almış olduğum Dardanel marka bol peynirli soğuk sandviç son kullanma tarihi 19/05/2021 olduğu halde küflü çıkmıştır. Daha önce de sürekli olarak aldığım bu ürün beni hayal kırıklığına uğrattı, elimde almış olduğum fiş ve fotoğrafları mevcuttur.

MEHMET ÖNEN'İN İCRA KURULU BAŞKANI OLDUĞU DARDANEL ÜRÜNÜNDEN DEMİR ÇIKTI - Resim : 5


Bunca Şikayete rağmen Dünyanın önde gelen marka değerleme kuruluşlarından 
biri olan Brand Finance nasıl oluyor da İcra Kurul Başkanlığını Mehmet Önen'in yaptığı Dardanel'i Türkiye’nin En Değerli Markaları” araştırmasında 79’uncu sıraya yükseltiyor?

https://www.sikayetvar.com/dardanel