Melanie Griffith'in son görüntüsü üzdü

Hollywood'un zarif aktrislerinden 65 yaşındaki Melanie Griffith'in son görüntüsü sevenlerini üzdü.

Melanie Griffith'in son görüntüsü üzdü

ABD'li oyuncu Melanie Griffith, 2018'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cilt kanserine yakalandığını bir süredir tedavi gördüğünü açıklamıştı.

Melanie Griffith'in son görüntüsü üzdü


"YÜZÜMDEKİ KANSERLİ DOKULAR ALINDI"

Hastalığı yenen Griffith, burnundaki yara ve onu kapatan yara bandının da kanser tedavisinin son aşamasından kaynaklandığını belirtmişti. 



Melanie Griffith'in son görüntüsü üzdü - Resim : 2

Griffith, “Yüzümden kanserli dokular alındı ve bunların üzeri kapatıldı. Eğer çok fazla güneşleniyorsanız, güneşe çok maruz kalıyorsanız dikkat edin ve mutlaka doktora gidin” demişti.


KANSERİ YENMİŞTİ AMA BU YENİ YARA İZİ KORKUTTU


Kaliforniya'da görüntülenen Melanie Griffith, hayranlarını endişelendirdi. Oyuncunun otomobil kullanırken paparazziler tarafından çekilen fotoğraflarda yüzündeki büyük bir yara izi göze çarptı. 


Melanie Griffith'in son görüntüsü üzdü - Resim : 3


Saçlarını açık bırakan ve büyük bir güneş gözlüğü takan Melanie Griffith, bu kez 2018’de olduğu gibi yüzündeki izi kapatmaya gerek görmedi. 

Bir ameliyattan kalan dikiş izine benzeyen yara izi yeni yeni iyileşiyor gibi görünüyordu. 

Habertürk'ün haberine göre Griffith, konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı. Ancak 11 Ocak’ta çekilen fotoğraflarında bu iz olmadığı için ortaya çıkan bu yaranın yeni olduğu söylendi.



Melanie Griffith'in son görüntüsü üzdü - Resim : 4


Yıldızın ne tür bir operasyon geçirdiği bilinmiyor ancak hayranları cilt kanserinin yeniden ortaya çıkmış olmasından endişelendi.