Mel's Beauty Lounge büyük ilgi görüyor

2018 yılı Mart ayında Güzellik Sektöründe hizmet vermeye başlayan, Mel's Beauty Lounge şimdilerde adından oldukça fazla söz ettirmeye başladı.

Mel's Beauty Lounge büyük ilgi görüyor

Mel's in yöneticisi yaptığı açıklamada, Etiler lokasyonunda; profesyonel kadrosuyla, sonuç odaklı hizmet veren bir merkez olduklarına dikkat çekti. Kişiye özel butik hizmet ayrıcalığı sunduklarını da ayrıca belirtti.

Cemiyet hayatının ileri gelenlerine ve sosyal medya fenomenlerine hizmet veren Mel's Beauty Lounge sektörde oldukça fazla konuşuluyor.

Merkez yöneticisi Hilal Bozkurt ve Merkez sahibi Meltem Çakır'ın güçlü işbirliği ile Amerika'da olay olan ameliyatsız tedavi seçenekleri; zayıflatan masaj teknikleri, botoksu rafa kaldıran yüz masajı oldukça rağbet görüyor.

Butik hizmet verdikleri için randevular çabuk doluyor.

Elit bir mekan olan Mel's Beauty Lounge müşterilerine butik hizmet ayrıcalığı sunuyor. Kendilerine özel masaj teknikleriyle piyasaya hızlı giriş yaptılar. Sonuç odaklı hareket eden bir merkez olduklarını sıklıkla dile getiriyorlar.

Mel's Beauty Lounge'ta incelten masaj olay oldu. Herkes bu masajın peşinde. Profesyonel hizmet veren merkez, herkesin dilinde...

Mel's Beauty Lounge büyük ilgi görüyor

Mel's Beauty Lounge büyük ilgi görüyor - Resim : 2