Merve Özbey: "Kocam 'Her şey evlenene kadardı' dedi"

Geçen pazar dünya evine giren şarkıcı Merve Özbey, iki günlük kısa bir balayının ardından Kıbrıs'ta sahne aldı. Seyircileriyle buluşmadan önce muhabirlerin sorularını yanıtlayan Merve Özbey, eşiyle ilgili esprili açıklamalarda bulundu.

Merve Özbey: "Kocam 'Her şey evlenene kadardı' dedi"

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre Merve Özbey, düğün sonrası 2 günlük aranın ardından soluğu sahnelerde aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan güzel şarkıcı, ’14 Şubat sizin için nasıl geçti?’ sorusuna, “Valla keyifliydi. Bu bizim evli olarak ilk Sevgililer Günü'müz. Evde çiçek bekliyorum, Kenan Bey'den bir hareket yok. ‘Çiçek yok mu?’ diye sorduğumda, ‘Yok’ dedi bana... Peki dedim önceden neden vardı? Güldü 'Her şey evlenene kadardı' dedi. Tabi ki şaka yapıyormuş. Sağ olsun kulisi çiçekler ile donatmış ” cevabını verdi.

“DÜĞÜN İÇİN 4,5 AY HAZIRLANDIK”

Çok konuşulan bir düğüne imza atan Merve Özbey ve Kenan Koçak çifti Girne’ye beraber gelirken şarkıcıya ‘Düğününüz nasıl geçti?’ sorusu yöneltildi. Özbey, "Hayalimin ötesinde bir düğündü, insanlar mutlu olsun diye çok çaba sarf ettik. Yaklaşık 4,5 ay bu düğüne hazırlandık. Çok şükür karşılığını aldık. Demet Akalın, ‘Herkes 30 kıyafet değiştiriyor’ dedi bana ben de iki gelinlikle düğünü tamamladım. Allah evlenecek kızların yardımcısı olsun. O gelinlikle masaların arasında yürümek o kadar zordu ki şimdiden sabır diliyorum" dedi.

“ELİMİZ AYAĞIMIZ TUTUYORKEN ÇALIŞALIM”

Muhabirlerin ‘Evlilikten hemen sonra işinizin başındasınız’ demesi üzerine “Biz eşimle çalışmaya programlıyız. O işine, ben sahnelere Allah'a şükür elimiz ayağımız tutuyorken çalışalım, tatili her zaman yaparız” şeklinde cevap verdi.

“BEBEK İÇİN DOĞRU ZAMANI BEKLİYORUZ”

Yeni evli çifte bebek sorulurken Özbey, “Allah nasip ederse çok istiyoruz. Doğru zamanı bekliyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin” şeklinde konuştu.