Merve Şarapçıoğlu'ndan Berk Oktay'a olay yanıt!

Berk Oktay’ın boşanma aşamasında olduğu Merve Şarapçıoğlu'na uygunsuz görüntülerini yayınladığı gerekçesiyle açtığı davanın ilk duruşmanın ardından Berk Oktay, “Bu davadan geri adım atmayacağımı herkes bilsin. Bu olay benim namus davamdır. Soyadımın ailemin şeref ve namus davasıdır” demişti.

Merve Şarapçıoğlu'ndan Berk Oktay'a olay yanıt!

Duruşmanın ardından adliye önünde açıklama yapan Berk Oktay, “Bu olay benim namus davamdır. Adalete sonuna kadar güveniyorum. Her şeyden önce ilahi adalete güveniyorum. Polisin yoğun çalışmasıyla şüpheli şahıs yargılanıyor. İnsan eski eşi hakkında şüpheli şahıs olarak konuşmak ister mi? Bu davadan geri adım atmayacağımı herkes bilsin. Bu olay benim namus davamdır. Soyadımın ailemin şeref ve namus davasıdır” dedi.

TV8'de ekrana gelen "Gel Konuşalım" programında Cengiz Semercioğlu'na konuşan Merve Şarapçıoğlu ise Oktay'ın bu sözlerine şu yanıtı verdi:

“Hesabımdan yayınlanan fotoğrafların kaldırılması için Instagram'a şikayette bulundum. Bunu takip eden tarihlerde de şüpheliler tarafından farklı hesaplar açılarak bu fotoğraflar yayınlandı.

Berk Bey'in mahrem fotoğraflarını paylaşmakta hiçbir çıkarım yoktur. Eşimle nişanlılığım ve evliliğim döneminde dahi hiç bir zaman şöhret peşinde koşmadım. Magazinden uzak durmuş bir insan olarak kendimi ve ailemi küçük düşürmem söz konusu olamaz. Bizim Berk Bey ile ilişkimiz boyunca kimse kimseden habersiz bir şekilde birlikte çektiği video ya da fotoğrafları muhafaza etmedi veya saklamadı.

Boşanma hususuna ilişkin söylenenlerden sonra sanki boşanmayı Berk Bey istedi ben istemediğim için hırsımdan böyle bir şeyi yaptım gibi bir algı oluştu. Ancak söylemek isterim ki bu hack olayları gerçekleşirken ortada boşanma durumunun b'si bile yoktu. Sonrasında evlilik yürümemeye başlayınca ben eş olarak üstüme düşeni yapıp yuvamı kurtarmak için elimden geleni yaptım. Olmayınca da boşanma adımları karşılıklı olarak atıldı. Çekişmeli boşanma davası ilk olarak benim avukatım tarafından açıldı. Dolayısıyla hırs karşılığında bu hack olayının gerçekleştiği algını oluşturmak doğru değil. Hiç kimse bunu kendine yapmaz.

Bu hacklenme ve ifşa olaylarında benim de son derece mahrem fotoğraflarımın ifşa edildiğini de özellikle hatırlatmak isterim. Bu durumun beni ve ailemi ne derece etkilediğini kelimelerle ifade edebilmem mümkün değil. Türk yargısına sonsuz güvenim var. Berk Bey yargı süreci devam ederken beni suçluyor ancak bir zamanlar kendisine annelik yapmış kendi oğlundan ayırmamış annem Sibel Şarapçıoğlu'nun; bir annenin adını hala kamuoyu nezninde karıştırmasının doğru olmadığının altını çizmek istiyorum”