Mesut Özil'den heyecan yaratan paylaşım

Kariyerini Arsenal'de sürdüren Mesut Özil'in yaptığı sosyal medya paylaşımı kısa sürede gündeme oturdu.

Mesut Özil'den heyecan yaratan paylaşım

Kariyerini Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de sürdüren ancak Londra ekibinin elden çıkarmaya sıcak baktığı Mesut Özil'den flaş bir paylaşım geldi!

İngiliz basını daha önce Arsenal'in Mesut Özil'i satış listesine koyduğunu, hatta maaşının bir kısmını ödemeye razı olduğunu haberleştirmişti. Türk asıllı Alman yıldızın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Türkiye'nin gündemine oturdu! 

İsim ve numara kısmında alevler bulunan bir forma paylaşan Mesut Özil'in bu paylaşımı Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı. 

Tecrübeli yıldızın bu paylaşımı, Fenerbahçe'nin transfer açıklamalarından önce yaptığı paylaşımlara benzetildi. Sarı-lacivertliler son olarak Vedat Muriç transferini açıklamadan önce alev emojisi bulunan bir paylaşım yapmıştı.

İngiltere basınında yer alan haberlere göre Arsenal, Henrikh Mkhitaryan, Shkodran Mustafi ve Mesut Özil'i gelecek sezon kadroda düşünmüyor. Çıkan haberlere göre 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Mesut'u gözden çıkaran Londra ekibi, tecrübeli yıldızı kiralamaya ve maaşının bir kısmını ödemeye hazır.

Konular Spor Haberleri