Miranda Kerr göz kamaştıracak!...

2011 yılında çıktığı Victorias Secret defilesinde 2.5 milyon dolarlık sütyen giyerek şovun baş manken olan Miranda Kerr, Dosso Dossi Fashion Show’da 3 milyon dolarlık pırlanta set ile podyumda yürüyecek…

Miranda Kerr göz kamaştıracak!...

Antalya’da 9 Ocak’ta Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkacak olan ünlü top model Miranda Kerr, şovu kadar taşıyacağı 3 milyon dolarlık pırlanta set ile de adından söz ettirecek. Roberto Bravo’nun 2014 yılına özel tasarımı olan ve üzerinde toplam 2014 adet pırlanta bulunan set; kolye, bileklik, küpe ve bir yüzükten oluşuyor.

En zor işçiliklerden biri olarak tanımlanan “mükemmel kesimli” taşlardan oluşan “Black Magic Koleksiyonu” pırlanta işleme ustalığındaki en üst nokta olarak yorumlanıyor. Aylar süren çalışmayla şekillendirilen ve sıcak mine işçiliğiyle ortaya çıkartılan koleksiyonda tasarımı oluşturan her bir parça için ayrı ayrı işlem yapıldı. Dosso Dossi Fashion Show’un çiçeklerle süslenecek podyumunda yürüyecek olan Miranda Kerr’in sunacağı Roberto Bravo’nun bu setini defile boyunca özel bir güvenlik ekibi koruyacak.