Mirkan yuvadan uçuyor mu?

İzmir ekibinde, başarılı bir performans gösteren ve sözleşmesi biten Mirkan Aydın’a Almanya, Danimarka ve Hollanda’dan talipler var.

Mirkan yuvadan uçuyor mu?
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Spor Toto 1. Lig'de Play-Off'u averajla kaçıran Altınordu'da bu sezon başarılı bir performans sergileyen Mirkan Aydın'a yurt dışından talipler var. İzmir ekibiyle 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona erecek olan 30 yaşındaki forvet oyuncusuna Almanya'dan Holstein Kiel, Hollanda'dan Utrecht ve Danimarka'dan Brondby'ın talip olduğu öğrenildi. Almanya basınında çıkan haberlere göre Altınordu'da bu sezon başarılı bir performans gösteren oyuncuyu renklerine katmak için bu dört takımın yarışa girdiği yazıldı.

Kırmızı-lacivertli ekipte bu sezon 33 karşılaşmada 13 gol atarak kariyer rekoru kıran Mirkan Aydın'ın nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Altınordu'da güzel bir sezon geçiren tecrübeli golcünün, yeni takımı konusunda ailesinin kararının önemli rol oynayacağı bildirildi. Sezon başında Almanya'nın Preussen Münster kulübünden, Altınordu'ya gelen Mirkan Aydın daha önce Dalkurd, Göztepe, Eskişehirspor ve Bochum kulüplerinde forma giydi. Kariyerinde 196 maçta 57 kez rakip fileleri havalandırdı.
Konular Spor Haberleri