Müge Anlı'nın canlı yayınında büyük gerginlik!

Müge Anlı’da yeni bir cinayet iddiası işlenmeye başlandı. Bursa’da meydana gelen olayda Hüseyin Aslan isimli inşaat işçisinin yakın arkadaşı tarafından eşi için öldürüldüğünden şüpheleniyor.

Müge Anlı'nın canlı yayınında büyük gerginlik!

Müge Anlı’da bir süredir işlenen konulardan biri olan inşaat işçisi Hüseyin Aslan, şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.

Aslan’ın ölümünden kısa bir süre sonra eşi Emel ile evlenen Hüseyin Aslan’ın arkadaşı Adem’in, Hüseyin Aslan’ı öldürmüş olabileceği düşünülüyor.

Aslan’ın hayatını kaybettiği sırada yanında olan tek şahıs olan Adem Bey’in, Emel Hanım ile birlikte olabilmek için bu cinayeti işlemiş olabileceği düşünülüyor.

Hüseyin Aslan’ın ailesi Emel ve Adem çiftini suçlarken, bütün akrabalar oldukça öfkeli.

Defalarca Adem ve Emel’in üzerine yürüyen akrabalar zorlukla sakinleştirilmişti.

Daha evvel Müge Anlı’nın inşaattan düşen Hüseyin Aslan’ın ölüm anını aydınlatmak adına stüdyonun dışına kurdurduğu iskelede vaka anını canlandıran Adem’in çelişkili ifadeleri kafaları karıştırmıştı.

Olay anına tanıklık eden bir öbür görgü tanığı da aynı inşaatta çalışan ve Hüseyin Aslan ile Adem Bey’in arkadaşı olan Mevlüt Bey’de diri yayına katıldı.

Mevlüt Bey’in de açıklamalarının ardından oklar yeniden Adem’in üzerine çevrildi.

Stüdyoda git gide gerilim artarken, Hüseyin Aslan’ın Adem’in üzerine yürümesi ile birlikte alevlenen olayın ardından bir öbür akrabanın sinirlerine yargıç olamayarak küfürler yağdırmaya başlaması üzerine ortalık karıştı.

Küfür eden hısım zorlukla sakinleştirilirken, Müge Anlı’nın talimatıyla stüdyodan dışarı çıkarıldı.

Yayından görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...