Muhteşem Yüzyıl 89. Bölüm 2. Fragman ve özeti

Muhteşem Yüzyıl'da bu hafta yer yerinden oynuyor!.. Muhteşem Yüzyıl 89. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı

Muhteşem Yüzyıl 89. Bölüm 2. Fragman ve özeti

Hürrem ellerine bulaşan kandan kurtulmak için harekete geçiyor. Hatice'nin “kayıp” olduğu haberi saraya bomba gibi düşüyor. Şah Sultan'ın Hürrem'i itham etmesi Mihrimah'ı çileden çıkarıyor. Süleyman Hatice'nin kaybolmasından kendini sorumlu tutarken, Malkoçoğlu'nun getirdiği haberle kahroluyor. İçini kemiren kuşkuyla, Hürrem'den hesap soruyor!
 Hatice kan revan içinde yatarken, Hürrem şok geçirmektedir. Sümbül'ün feryadıyla kendine gelen Hürrem, hemen bir plan kurar. Bu olayı örtbas etmeye mecburdur. Aksi halde bizzat Süleyman'ın kararıyla idam edilecektir!

Hatice'nin kayıp olduğu haberi sarayı karıştırır. Şah Sultan bu olayın arkasında Hürrem'in olduğunu düşünürken, Süleyman kendini sorumlu tutmaktadır. Kardeşinin bulunması için emirler yağdırır.
 
Manisa'da ise Mahidevran, Gabriela'nın sürekli Mustafa'nın etrafında olmasından rahatsız olur. Gabriela ile Mustafa arasındaki yakınlık artarken, Gabriela'nın gerçek yüzü ortaya çıkmaya başlar.  Mihrimah'ın mesafeli tavırları ise Bali Bey'i şaşırtır. Bali Bey, Mihrimah'a kendi ağzından bir mektup yazıldığını öğrenir. Ve mektubu yazanın peşine düşer. 
Herkes Hatice'yi ararken, Hatice aniden ortaya çıkar. Başına gelenleri anlatınca Süleyman neye uğradığını şaşırır. Hürrem hakkında ağır bir karar vermek durumundadır! Muhteşem Yüzyıl, nefesleri kesecek yeni bölümüyle bu akşam Star'da...  

MUHTEŞEM YÜZYIL 89. BÖLÜM 2. FRAGMAN TIKLAYIN