Murat Yıldırım: "Mesleğine karışmam"

Murat Yıldırım, geçen hafta memleketi Adana'da sözlendiği Faslı model sevgilisi İmane Elbani ile Bebek'teki bir banka şubesinden çıkarken objektiflere yansıdı.

Murat Yıldırım: "Mesleğine karışmam"
Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre bu yıl sonunda evlenmesi beklenen çift, önceki gün el ele geldikleri banka şubesinde yaklaşık bir saat işlem yaptırdı. İşlemleri biter bitmez Bebek'i turlayan ikili, basın mensuplarına adeta mutluluk pozları verdi.

Etraflarına gülücükler saçan ikiliden Yıldırım, sözlüsünün elini bir an olsun bırakmazken yakın zamanda yeni bir dizi projesiyle ekranlarda olacağını söyledi. Model ve oyuncu olan Faslı nişanlısıyla teklif gelmesi halinde aynı projede yer almaktan mutluluk duyacağını belirten Yıldırım, "Kısmet olabilir tabii ki neden olmasın? Bizim Allah'tan mutlu olmaktan başka dileğimiz yok" dedi.

Hayli keyifli olduğu görülen oyuncu, ülkesi Fas'ta ünlü bir model olan Elbani'ni ile evlendikten sonra mesleğine karışmayacağını belirtip, bu yöndeki soruya "Tabii canım nasıl isterse öyle hareket eder. Karışma gibi bir durum söz konusu değil, kendi hayatıdır" cevabını verdi.