Mustafa Sandal, Melis Sütşurup'a ihanet mi etti?

Melis Sütşurup’la 5 aydır aşk yaşayan Mustafa Sandal, Cannes’da çapkınlık turundaydı. Fransa’da tatil yaptığı Sütşurup’u önden Türkiye’ye gönderen Musti, geçtiğimiz akşam esmer bir güzelle samimiyeti ilerletirken bir hayranına yakalandı.

Mustafa Sandal, Melis Sütşurup'a ihanet mi etti?
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre geçtiğimiz hafta sonu Aralık 2018'den beri aşk yaşadığı Melis Sütşurup'la Cannes'da romantik anlar yaşayan Mustafa Sandal, bu kez ihanetin kitabını yazdı. 49 yaşındaki popçu, Fransa tatiline çıktığı kendisinden 20 yaş küçük sosyetik güzelle aşk tazelemişti. Musti, Sütşurup'un Türkiye'ye dönmesiyle Cannes'da çapkınlık turuna çıktı.

Yakın dostu Fethi Kamışlı ile Fransa'da kalan popçu, soluğu Baoli Cannes adlı mekanda aldı. İstanbul'dan 2 bin 300 kilometre uzakta gecelere akan Sandal, çılgın partileriyle ünlü mekanda esmer bir güzelle yakınlaştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde samimiyeti artıran ikili, hatta bir ara dudak dudağa öpüştü. Kimselere yakalanma korkusu olmadan esmer güzelle sarmaş dolaş eğlenen ünlü popçunun evdeki hesabı çarşıya uymadı!

ÖFKEDEN DELİYE DÖNDÜ

Mustafa Sandal, partideki kendisini tanıyan bir Türk hayranının objektifinden kurtulamadı. Popçunun ihaneti de böylece sosyal medyaya yansıdı. Aldatıldığını öğrenen Sütşurup ise öfkeden deliye döndü. Sosyetik güzel, eski evliliğinden olan oğlunu da alıp Antalya'ya moral tatiline gitti. Sandal'ın telefonlarına çıkmadığı öğrenilen Sütşurup'un şu sıralar ilişkisini gözden geçirdiği konuşulanlar arasında.

Fransa'da yakalanmayacağını düşünerek çapkınlık yapan Sandal, hayranlarından kurtulamadı.

Mustafa Sandal, Melis Sütşurup'a ihanet mi etti?

MUSTAFA SANDAL'DAN AÇIKLAMA

Ünlü isim ise habere ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Mustafa Sandal, Melis Sütşurup'a ihanet mi etti? - Resim : 2