Mustafa Sandal 'O Ses Türkiye'yi hedef aldı!

Şarkıcı Mustafa Sandal, kendi hayatını konu aldığı ‘’Beni Ağlatma’’ adlı kitabında Defne Samyeli hakkında yazdıklarıyla gündem olmuştu.

Mustafa Sandal 'O Ses Türkiye'yi hedef aldı!

Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia sonrası Defne Samyeli çileden çıkarak Mustafa Sandal’ı savcılığa şikayet etti. Suç duyurusunu işleme koyarak soruşturma başlatan savcılık, Sandal'ı ifadeye çağırdı.

Defne Samyeli iddiaları yalanlamış adının geçtiği yerleri kitaptan çıkarttırmıştı. Hal böyle olunca Mustafa Sandal’ın kitabıyla ilgili türlü dedikodular çıktı. Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre ünlü şarkıcının, kitabının reklamını yaptığı yönünde yorumlar yapıldı.

"O BİR MÜZİK YARIŞMASI DEĞİL, JÜRİ ŞOVU"

Şarkıcı Mustafa Sandal; YouTube üzerinden yayın yapan bir programa konuk olarak takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

Müzik yarışmalarından bahseden Sandal, bir dönem jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye’ye göndermelerde bulunarak. ‘’O bir müzik yarışması değil, jüri şovu" diyerek Acun Ilıcalı’yı ve bir zamanlar jüri koltuğunda oturduğu yarışmayı hedef alan Mustafa Sandal’ın bu davranışı
'Gündem olmak için mi yapıyor?' sorularını akıllara getirdi.