Mustafa Sandal sevgilisinin hayalini gerçeğe çevirecek

Mustafa Sandal, 5 aydır aşk yaşadığı Melis Sütşurup’u el üstünde tutuyor. Sosyetik güzelin bir dediğini iki etmeyen popçu, sevgilisini Haziran’da konser vereceği ABD’ye götürüp ona görmeyi çok istediği Niagara Şelalesi’ni gezdirecek.

Mustafa Sandal sevgilisinin hayalini gerçeğe çevirecek
ABD YOLCULARI

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre
ünlü popçu Mustafa Sandal, aşkı Melis Sütşurup'un bir dediğini iki etmiyor. Aralık 2018'den beri aşk yaşayan ve İtalya ile Tayland'da tatil yapan çiftin şimdiki durağı ise ABD olacak. Haziran'da Amerika Birleşik Devletleri'nde 3 konser verecek olan Sandal, turneye sevgilisini de götürecek.

ADRENALİNE DOYACAK

8 ve 9 Haziran'da New York'ta, 15 Haziran'da da Philadelphia'da sahne alacak olan Musti, konser aralarında da aşkıyla tatil fırsatı yakalayacak. Popçu, Melis Sütşurup'u görmeyi çok istediği ABD-Kanada sınırındaki Niagara Şelalesi'ne götürecek. Ünlü çift, burada adrenaline de doyacak.

HESAPLAR MUSTİ'DEN

49 yaşındaki sanatçı ile 29 yaşındaki aşkı, suları 60 metre yükseklikten akan 300 metre genişliğindeki şelalede tekne turuna da çıkıp benzersiz bir deneyim yaşayacak. Sandal, gerçekleştirecekleri ABD tatilinin tüm masraflarını da kendi üstlenerek aşkı için bonkörlüğünü konuşturacak.

MUSTİ'NİN MELİS ENERJİSİ

Son dönemde güler yüzlü halleriyle dikkat çeken Mustafa Sandal'ın bu değişimi Melis Sütşurup'la aşkına yoruldu. Bu durum da "Musti'ye Melis enerjisi gelmiş" dedirtti.

Musti, önceki akşam Yunan şarkıcı Antonis Remos ile Etiler'deydi. Popçu, bu yaz Remos'la Çeşme'de sahne alacağını söyledi. Remos da "Mustafa ile yeni şarkı için stüdyoya gireceğiz" dedi.

Mustafa Sandal sevgilisinin hayalini gerçeğe çevirecek