Nagehan Alçı'dan bomba Mehmet Şimşek iddiası!

Yeni parti oluşumuna dair gelişmelerin ardı arkası kesilmeyen şu günlerde, Habertürk yazarı Nagehan Alçı tarafından bomba bir iddia ortaya atıldı. Alçı ''Mehmet Şimşek, Babacan hareketinin içinde değil tam göbeğinde'' dedi.

Nagehan Alçı'dan bomba Mehmet Şimşek iddiası!

MedyaRadar'ın haberine göre AK Parti'den istifa ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Ali Babacan yeni parti kulislerini müthiş derecede hareketlendirdi.

Habertürk yazarı Alçı, yeni parti kuracağı artık su götürmez gerçek olan Ali Babacan'ın yanında yer alan isimlere ilişkin bir değerlendirme yazısı kaleme aldı.

''İş çevrelerine bu oluşumun tanıtımını yapıyor''

Alçı adı sık sık yeni partide adı geçen Mehmet Şimşek için, Londra'daki finans ve iş çevrelerine bu oluşumun tanıtımını yapan kişinin olduğunu öne sürdü.

Alçı, bir dönem ekonomi direksiyonunu yöneten Şimşek'in Ali Babacan hareketinin "içinde değil tam göbeğinde" yer aldığını iddia etti.

Alçı'nın "Ali Babacan hareketinde son durum" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle: 

"Mehmet Şimşek'in, Ali Babacan hareketinin içinde bulunup bulunmadığı çok tartışılmıştı. Kesin olarak söyleyebilirim ki Şimşek bu hareketin bırakın içinde olmayı tam da göbeğinde yer alıyor.

Londra'daki finans ve iş çevrelerine bu oluşumun tanıtımını yapan bizzat Mehmet Şimşek. Yeni partinin Türkiye ekonomisini tekrar düze çıkarabileceğini anlatıyor. Yani Mehmet Bey Özgürlük ve Hukuk Partisinin “nomenklatura”sının içinde."