Nagihan Karadere'den olay Hakan Ural paylaşımı: "Adalet tecelli etti"

Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural için "Tek gecelik ilişkimin ürünü" yorumunda bulununca gündeme bomba gibi düştü. Bu açıklamalar gündemdeyken Survivor'da "Parkurların kraliçesi" olan Nagihan Karadere de bir dönem kendisi hakkında kötü yorum yapan Hakan Ural hakkında olay yaratan bir paylaşım yaptı.

Nagihan Karadere'den olay Hakan Ural paylaşımı: "Adalet tecelli etti"

Selçuk Ural, konuk olduğu Gökay Kalaycıoğlu'nun programında "Kızım için böyle bir DNA testi istemedim çünkü annesiyle evliydim. Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir. Binlerce flörtüm oldu. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'Çocuğum var' diyerek çıktı.

Nagihan Karadere'den olay Hakan Ural paylaşımı: "Adalet tecelli etti"

Kadın, Hakan'ı doğurduktan sonra karşıma çıktı. Ben Hakan'ı alıp lunaparklara götürüyordum ama çocuk davamız 8-10 sene sürdü" açıklamalarında bulundu.


 


Selçuk Ural'ın sözleri Hakan Ural'ın bir dönem kendisine kötü yorumlar yaptığı Nagihan Karadere'nin de radarına girdi.

Survivor yarışmasıyla tanınan Nagihan Karadere paylaşımında "Zamanında benim için evlat olsa sevilmez demiştin. Şimdi evlat olarak sevilmeyen birisin… Hakan Ural ilahi adalet tecelli etti!" dedi.

Nagihan Karadere'den olay Hakan Ural paylaşımı: "Adalet tecelli etti" - Resim : 2

Nagihan Karadere daha sonrasındaki paylaşımında ise "Kurban olduğum Allah’ım canımı yakanları hep bana bir bir gösterdi. Hem de hiç şaşmadan gösterdi. Kolay kolay ah etmem sadece Allah’a havale ederim. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Çok şükür vicdanım çok rahat daha neler neler göreceğim bundan hiç şüphem yok!" yorumunda bulundu.