Namaz kılan ninesini öldürdü!..

Babasına ait ruhsatlı tüfekle oynayan 6 yaşındaki çocuk anneanne namaz kılarken vurdu, 78 yaşındaki anneanne Elif Doğan öldü.

Namaz kılan ninesini öldürdü!..

Gaziantep'te, iddiaya göre 6 yaşındaki E.G., babasına ait ruhsatlı tüfekle oynarken silahın ateş alması sonucu namaz kılarken saçmaların isabet ettiği 78 yaşındaki anneannesi Elif Doğan, yaşamını yitirdi.

Olay, bu gece Mimar Sinan Mahallesi 146 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, evdeki fareyi tüfekle öldüren Ali G., ruhsatlı silahını koltuğun üzerine bırakıp, lavaboya girdi. Bu sıada tüfekle oynamaya başlayan oğlu E.G., bir anda tüfeğin ateşlenmesine neden oldu.

Tüfekten çıkan saçmalar, bu sırada odada namaz kılan E.G.'nin anneannesi Elif Doğan'ın kafasına isabet etti. Silah sesinin ardından odaya giren aile fertleri, Elif Doğan'ı kanlar içindeki bulurken, mahalle sakinleri ise durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri de, yaptığı kontrolde yaşlı kadının öldüğünü saptadı. Evde inceleme yapan polisler; anne Zeliha G. ile baba Ali G.'nin ifadesine başvurdu. Kanser hastası olduğu ve yaklaşık 1 aydır kızının evinde kaldığı öğrenilen Elif Doğan'ın cesedi ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA