Nazlı Çelik, Ahmet Kural’ı yerden yere vurdu!

Star TV Ana Haber spikeri Nazlı Çelik, canlı yayında Ahmet Kural’ı oldukça sert ifadelerle eleştirdi.

Nazlı Çelik, Ahmet Kural’ı yerden yere vurdu!
MedyaRadar'ın özel haberine göre sevgilisi Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan ünlü oyuncu Ahmet Kural’a Star TV Ana Haber Spikeri Nazlı Çelik’ten de oldukça sert bir tepki geldi.

Sıla’yı dövdüğü, hakaret ettiği ve kafasına kül tablası ile vurduğu iddia edilen Kural için, “Aciz ve ezik adamlar” diyen Çelik, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Kadına şiddet güçlü güçsüz, cesur akıllı, fakir zengin seçmiyor.

‘SILA ŞİDDETE BOYUN EĞMEDİ’

Müziğiyle, hayattaki dik duruşuyla, başarılarıyla, yaptıkları ile çok sevdiğim bir sanatçı Sıla. Ama onu daha da değerli kılan şiddete boyun eğmeyip, ‘ben şiddete maruz kaldım’ deyip öne çıkması.Bu ülkede her gün dövülerek, her gün bıçaklanarak, çoğu zaman öldürülerek şiddetin bin bir türlüsüne maruz kalan kadınların sesi olması.

Bu ekrandan bugüne kadar yüzlerce kadına şiddet haberi paylaştık sizlerle. Ne vahimdir ki ilk olmadığı gibi son da olmayacak.

‘BU DÜZENİ BOZMAK GÖREVİMİZ’

Ama kaba gücünü kadınlar üzerinde kullanacak kadar aciz, ezik adamların karşısına bir değil bin olarak dikilmek de bizim işimizdir.

Sesimiz çıktığınca bağırmak ve bu düzeni bozmak bizim görevimiz.

Tıpkı Özgecan gibi, tıpkı Ayşe Paşalı, Münevver Karabulut, Güldünya’da olduğu gibi bugünde hepimiz Sıla’yız onun yanındayız.

Ve birlikte sanılandan çok daha güçlüyüz."

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..