Nebahat Çehre seti terk mi etti?..

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, "Dizi setini terk etti" iddialarına, "Seti karıştırmaya çalışıyorlar" diyerek ateş püskürdü...

Nebahat Çehre seti terk mi etti?..

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde ‘Valide Sultan’ karakterini canlandıran Nebahat Çehre, organizasyon bozukluğuna sinirlenip yönetmen yardımcısına, “Kendinize gelin yoksa bir daha buraya gelmem” diye bağırdığı iddialarını yalanladı. Çehre, çıkan haberlere çok güldüğünü belirtirken, “Benim seti terk ettiğim yazılmış. 45 senelik hayatımda hiçbir zaman işimi bırakmadım. Seti karıştırmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

KAPRİS YAPMAYA HAKKIMIZ YOK

Sanatçı, hastayken bile işlerini bitirmeye çalıştıklarını vurgularken, “Kapris yapmaya hiçbir oyuncunun hakkı yok. Ne karakter veriliyorsa onu oynuyoruz. Herkes 6 günde bölüm yetiştirmeye çalışıyor. Yaptığımız işin bilincindeyiz” dedi.

MERYEM'İN CANI ÇIKIYOR

Başarılı sanatçı Nebahat Çehre, Meryem Uzerli’nin, hakkında çıkan ‘Saç rengini değiştirmek isteyince yönetmen Yağmur Taylan ile tartıştı’ haberlerine çok üzüldüğünü belirtti. Çehre, “Meryem çok iyi bir oyuncu. Canı çıkıyor, gıkı çıkmıyor kızın. Zaten proje devam ediyorken, saçta renk değişimi olmaz” dedi.

Okan Işık