'Neştersiz güzellik' mümkündür

Son yıllarda ameliyatsız güzellik uygulamaları sıkça tercih edilmeye başladı.

'Neştersiz güzellik' mümkündür
Akşam Life'tan Yasemin Miras'ın yazısı...

Neştersiz, bıçaksız uygulamalar elbette bizler için uygulanması daha kolay bir hal aldı… Durum böyleyken sizler için hangi uygulamaları nasıl yapabileceğinizi araştırdım.

GÖZALTI IŞIK DOLGUSU

Yaşımız ilerledikçe yüzümüzün kemik yapısı inceldiğinden, kemik de doğal olarak bu durumda geriye doğru hareket eder. Bunun sonucunda da göz bölgemizin altında bir boşluk oluşur. Gözaltı ışık dolgusuyla; yanak ve gözaltları arasındaki oluklar, çöküklükler, alt göz kapağındaki torbalanmalar başarıyla tedavi edilebilirken, içeriğinde protein, vitamin, aminoasit, antioksidanlar sayesinde gözaltı morluklarında da belirgin bir azalma sağlanmaktadır. Dolgu içeriğinde bulunan lokal anestezik madde nedeniyle ağrı oluşturmaz.

TEDAVİ YÖNTEMİ

Gözaltı morlukları tedavisi için özel olarak yapılan, aslında vücut tarafından da üretilen hyaluronik jel olarak adlandırılan bir dolgu yöntemi diyebiliriz. Bu jelde hyaluronik asit ve poly vitamin kompleksi bulunur. İlk olarak hyaluronik asit sayesinde morluklara ve torbalara müdahale ediliyor. Ardından poly vitamin kullanılarak hücreler uzun vadeli olarak yenilenmektedir.

ÇENE ESTETİĞİ

Çene bölgesinin formu ve uzunluğu yüzün estetik görünümü açısından oldukça önemlidir. Yüzün diğer kısımları ile orantılı bir çene ve alt yüz görünümü elde edilmesi, bütünsel bir estetik yaklaşım için kaçınılmazdır. Günümüzde ameliyatsız çene estetiği uygulamalarında dolgu maddeleri kullanılmaktadır. Kalıcı dolgu maddeleri ile çene ameliyatsız olarak büyütülebilmekte ve çene ucu şekillendirilebilmektedir.

ELMACIK KEMİĞİ

Belirgin elmacık kemiği öne çıkık olması daha genç daha gergin bir cilt ifadesi sağlar. Elmacık kemiği bölgesindeki çöküklükler, yüzün daha üzgün ve yorgun gözükmesine neden olur. Yanak ve elmacık kemiğine enjekte edilebilen hyaluronik asit bu alanlara dolgunluk kazandırarak hem daha hacimli ve sıkı hale getirir hem de hafif bir lifting etkisi yaratır. Yanak ve elmacık kemiği hatları belirginleştirilir.

Yasemin MİRAS / Akşam Life
Konular Kadın / Bakım