Nişantaşı'nda şüpheli ölüm!

İstanbul Şişli'de Fransız uyruklu Emmaneuelle A. adlı kadın, ofis olarak da kullanılan bir evin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetti.

Nişantaşı'nda şüpheli ölüm!

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Fransa'da doktor olarak görev yapan Türk vatandaşı H.A., Fransız eşi Emmaneuelle A. ile birlikte geçen ay Türkiye'ye geldi. H.A., işadamı arkadaşı S.Z.'yi arayarak Nişantaşı'nda buluşmak için sözleşti.

İşadamı, 22 yaşındaki sevgilisini de alarak Nişantaşı'ndaki ofisine geldi. Ev olarak da kullanılan iki katlı ofiste doktor ve Fransız eşi ile işadamı ve sevgilisi birlikte oldu.

İşadamı Z.S.'nin sevgilisi K.N., poliste verdiği ifadede, "Nişantaşı'ndaki sevgilimin ofisinde Emmanuelle A. ve doktor kocası vardı. Alkol aldık. Sevgilimle ben seks yaptık. Partnerim lavaboya gidince Emmanuelle A. geldi.

Yeni iç çamaşırlarını bana göstermek isteyip bana sarıldı. Vücuduna sperm bulaştı. Daha sonra uyku ilacı aldık. Kalktığımızda Emmanuelle A.'nın pencereden düşerek öldüğünü öğrendik"
dedi.

Olayı inceleyen savcılık, Fransız kadının ölümünü şüpheli bularak soruşturma başlattı. Olay Yeri İnceleme Ekipleri, DNA örneklerini ve Emmanuelle A.'nın üzerindeki sperm örneklerini incelemek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Soruşturma sürüyor.

SERHAT ALAATTİNOĞLU / HABERTÜRK İNTERNET SİTESİ