Note 8’in tasarım detayları ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni phableti Note 8 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Firmanın aksesuar üreticilerine kılıf ve aksesuarları için yolladığı tasarıma bakıldığında yeni Note 8 meraklılarını heyecanlandıracak gibi görünüyor.

Note 8’in tasarım detayları ortaya çıktı
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre en son piyasaya sürdüğü Galaxy S8 ile büyük beğeni toplayan Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un, phablet telefonu Note modeli için hazırlıklarını sürüyor. Özellikle Note 7 skandalının ardından kullanıcılarının memnuniyetini ön plana alan firma, cihazlarının sorunsuzca meraklılarına ulaştırmayı hedefliyor.

Piyasaya sürülen Galaxy S8’in tasarımını oldukça beğenen Samsung hayranları, Note 8’in tasarımının nasıl olacağı konusunda ciddi bir bekleyişe başladılar.

Note 8’in tasarım detayları ortaya çıktı

Teknoloji devinin aksesuar üreticilerine gönderdiği tasarım, firmanın yeni Note serisi hakkında önemli bilgiler edinmemizi sağlıyor. Çünkü firma bu tasarımı, yeni çıkacak cihazın kılıf ve aksesuarlarını cihaz ile birlikte üretmesi için yolluyor.

Note 8’in tasarım detayları ortaya çıktı - Resim : 2

Bu marketlerden birine gelen Galaxy Note 8 tasarımı ise görüldü. Gönderilen tasarıma göre Galaxy Note 8’in ekranı Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerindeki gibi çerçevesiz ve full ekranla kaplı olacak. Cihazın arka taradın da ise dikey olarak konumlandırılmış LED flaşlı çift kamera bulunuyor. Ayrıca gönderilen tasarıma bakıldığında bir ayrıntı dikkatlerden kaçmıyor. Yani parmak izi sensörü cihazın ne önünde nede arkasında yer alıyor. Bu açıdan bakıldığında ise Güney Koreli teknoloji devi, parmak izi sensörünü ekranın altına yerleştirmeyi başarmış gibi görünüyor.

Note 8’in tasarım detayları ortaya çıktı - Resim : 3

Firmanın yeni phablet telefonu Note 8’de 6.3 inç ekran, S Pen, 3x optik zoomlu 12 MP + 13MP arka kamera ve büyük bir batarya beklenen özellikler arasında yerini alıyor.