O KADIN YAYINA BAĞLANDI...

Aşk-ı Memnu’nun yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, Dilara Endican'ın sunduğu 'İster İzle, İster Seyret' programına telefonla bağlanan sürpriz konuk karşısında tir tir titredi.

O KADIN YAYINA BAĞLANDI...

Tatlıtuğ’a bir sürpriz yapan Endican, başarılı oyuncunun annesi Nurten Hanım’ı telefonla canlı yayına bağladı. Başarılı oyuncu, annesi ile ilk kez bir televizyon kanalının canlı yayınında konuştuğunu söyledi.

Oğlu ile ilgili konuşan Nurten Tatlıtuğ, "Kıvanç’ın bir defa dünyaya gelmesi çok güzel bir şey benim için. Hiç unutamadığım bir andır o. Onun her anı, şu ana kadar yaşamış olduğu her saniyesi benim için çok güzel anılardan ibaret. onu çok seviyorum, inanın şu anda çok heyecanlıyım. Herkesin evladı kendisine çok değerlidir. Bunu içtenlikle söylüyorum ki, oğlum benim için çok özel bir çocuk. Onu Allah’ın bana vermesinden dolayı inanın ben her gece Allah’a teşekkür ediyorum. Onun saygısından, evlat olarak bizlere göstermiş olduğu hürmetten, aile bağlarından dolayı çok mutluyum" diye konuştu.

Nurten Tatlıtuğ’un çok heyecanlı olmasından bir hayli duygulanan Kıvanç, "Hayatımdaki yaşamış olduğum en büyük gurur ilk önce sen ve babamdan dünyaya gelmek herhalde" dedi.

Hürriyet