Oğuzhan Koç'un Cumhuriyet Bayramı konserine yoğun ilgi

Cumhuriyet’in 98. yılı şerefine İstanbul Zeytinburnu’nda konser veren Oğuzhan Koç’a Cumhuriyet sevdalısı on binler eşlik etti.

Oğuzhan Koç'un Cumhuriyet Bayramı konserine yoğun ilgi

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi'nin her yıl binlerce İstanbullu'yu büyük bir coşkuyla bir araya getiren Cumhuriyet Bayramı kutlamasına ilgi büyüktü. Oğuzhan Koç‘un sahne aldığı kutlamada, izdiham yaşandı.

Konser alanını saatler öncesinden dolduran coşkulu kalabalık, Oğuzhan Koç‘u Türk bayrakları karşılarken konserin açılışını büyüleyici bir atmosferde 10. Yıl Marşı ile yapan Oğuzhan Koç dakikalarca alkışlandı.

Oğuzhan Koç'un Cumhuriyet Bayramı konserine yoğun ilgi 

Cumhuriyet'in 98. yılı nedeniyle İstanbul Zeytinburnu Belediyesi'nin 15 Temmuz Meydan’ında konser veren Oğuzhan Koç‘a hayranları yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Oğuzhan Koç, sevilen yeni ve eski şarkılarını seslendirdi. 

7'den 70’e sanatçıyı izlemeye gelen hayranları, müzik eşliğinde unutulmaz bir gece yaşarken yaklaşık iki saat süren konserde Oğuzhan Koç yaptığı konuşmada “Atatürk’ün bizlere emaneti Cumhuriyetin ilanının ve güzel ülkemizin de 98. doğum gününü sizlerle kutlamaktan çok mutlu ve heyecanlıyım” diyerek duygularını dile getirdi.


Oğuzhan Koç'un Cumhuriyet Bayramı konserine yoğun ilgi - Resim : 2

Konser sonunda ise Oğuzhan Koç hayranları ünlü popçuyla resim çektirmek ve imza almak için birbiriyle yarışırken, yer yer yaşanan gerginlikler emniyet güçlerinin sıkı güvenlik tedbirleri ile büyümeden yatıştırıldı.