Okan Kurt'un avukatından haciz haberine ilişkin açıklama

Şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait şirketler’e haciz geldiği iddia edilmişti. Avukatından ilk açıklama geldi…

Okan Kurt'un avukatından haciz haberine ilişkin açıklama
UçanKuş'un haberine göre açıklama şöyle:

"Değerli kamuoyu ,

Bugün basına çıkan haberlerle ilgili müvekkilim Okan Kurt ve Martas şirketi adına yapılan haberlere cevap vererek sayın kamuoyunu aydınlatma gereğimiz doğmuştur.

Ülkemizdeki döviz hareketliliğinin,  sektördeki üst rekabet ve müvekkil şirkete yapılan saldırılar sonucunda, dar boğaza düşerek finansal  problemler yaşamasına sebep olmuştur. Bu süreç 3 aydır başlamış durumdadır ve bu sürede Türkiye’nin devi olan bir otomotiv şirketine bütün borç kapatılmıştır. Sıralı bir şekilde şirketin bütün mal varlığı ile borçların tamamı kapatılacaktır. Bu süreç zaman yayılarak sıralı bir şekilde yapılacaktır.

Müvekkil Şirket yöneticileri bütün alacaklılarla görüşmelerini devam ettirerek , karşılıklı anlayış çerçevesinde süreci devam ettirmektedirler. Bugün Basına yansıyan haber 3 aydır yaşanan bir süreç olmak ile beraber bu süreçte müvekkilin ticari ilişkisi olan firmalar ve çalışılan bütün bankalara anlayışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımla

Av. Mehmet Durmaz"