Öldürülen bar sahibi ile ilgili şok eden detay!

Bodrum’da yanındaki şarkıcı Hacer Tülü ile birlikte öldürülen mekan sahibi Mehmet Ali Sürensoy ilgili şoke eden detay ortaya çıktı.

Öldürülen bar sahibi ile ilgili şok eden detay!
Milliyet Gazetesi'nden Musa Kesler'in haberine göre Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir eğlence mekanı sahibine kurulan pusuda 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayda ünlü isimlerle çalışan genç şarkıcı Hacer Tülü ile eğlence mekanı sahibi Mehmet Ali Sürensoy hayatını kaybetti.

Yanındaki şarkıcı Hacer Tülü ile birlikte öldürülen iş adamının üzerinden çıkan kimliğin kendisine ait olmadığı belirlendi. Mehmet Ali Sürensoy’un öldürülen iş adamının kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Öldürülen iş adamının asıl kimliğimin A.E.S olduğunu değerlendiren polis kimlik tespiti için parmak izi örneklerini Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Soruşturma genişletilerek devam ettiriliyor. Olayda yaralananların durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan olaya karıştığı öne sürülen 4 şüphelinin Manisa'da yakalandığı öğrenildi.

Tek suçu o anda orada olmasıymış

Öte yandan İHA'nın haberine göre 
Hacer Tülü’nün kardeşi Ozan Tülü sinir krizleri geçirdi. Ayakta durmakta güçlük çeken Ozan Tülü, "Kardeşimin hiçbir suçu yoktu" dedi.

Öldürülen bar sahibi ile ilgili şok eden detay!

Hacer Tülü’nün arkadaşı turizmci Levent Akbulut ise "Şu an hala inanamıyorum. Şok oldum. Kendisi çok iyi arkadaşımdı. Altın gibi bir kalbi vardı. Her şeyi kendisi başarmaya çalışan bir insandı. Her şey bu kadar basit mi? Ailesine de çok düşkündü. Birçok ünlü sanatçı ile beraber çalıştı. Olay zaten içeri girerken oluyor, tek suçu o an orada olmaktı" şeklinde konuştu.