Ölümden dönen Demet Şener hizmetliyi affetti

Evinde bardağın içindeki kürdanı yutarak büyük tehlike atlatan Demet Şener, “Bağırsağımı deldiği için çok kan kaybetmişim. Evdeki hizmetli kürdanı bardağın içine atmış. Korkusundan bana söyleyememiş. Kötü niyeti olamaz” diyerek çalışanını affettiğini açıkladı.

Ölümden dönen Demet Şener hizmetliyi affetti

Geçtiğimiz günlerde kürdan yutup ölümden dönen Demet Şener, önceki gün Bebek'teydi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre tescilli güzel, yaşadığı talihsiz olayı şöyle anlattı:

"Evde bardaktan su içerken boğazıma bir şey olmuştu ama o an anlamadım. Bir hafta sonra inanılmaz ağrılarla hastaneye gittim. 'Herhalde böbrek taşı düşürüyorum' dedim. Bağırsağımı deldiği için çok kan kaybetmişim. 3 gün hastanede yattım. Sonunda kürdanı çıkardılar rahatladım" dedi.

Kürdanı bardağa evdeki çalışanının attığını söyleyen Şener, "Yutarken hissettim, fakat evdeki çalışan bana kürdan olduğunu söylemedi. Bardağın içerisine kürdanı meğerse o atmış" şeklinde konuştu.

Demet Şener ayrıca "Korkusundan herhalde bana söylemedi. Bir kötü niyeti zaten olamaz" diyerek çalışanını affettiğini açıkladı.

Şener, Corona virüs testi pozitif çıkan İbrahim Kutluay'la çocuklarının 10 gündür görüşmediği için İrem ve Ömer'de bir sorun olmadığını söyledi.