Oya Germen: 'Ali Ayşe'ye sahip çıkmadı'

Oya Germen kızı Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran'ın evlilikleri hakkında "2. Sayfa" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Oya Germen: 'Ali Ayşe'ye sahip çıkmadı'

23 Kasım 2011’de vefat eden Ali Taran’ın eski eşi Selma Ann Desmond ile ayrılıklarında Ayşe’nin hiçbir suçunun olmadığını söyleyen Germen, bu konuda Ali Bey’in Ayşe’ye hiç sahip çıkmadığını belirtti.

Oya Germen, "Bu evlilikle birlikte Ayşe’ye karısı hasta olan evli bir adamı ayartan bir profil yapıştırıldı. Ancak Ayşe’nin onların ayrılmasında hiçbir suçu yok. Ali Ayşe’ye sahip çıkmadı. Ayrıldıklarında Ali ile mesajlaştım, senden rica ediyorum Selma Hanım’la ayrılmanızda Ayşe’nin hiçbir suçu olmadığını açıklar mısın? dedim. Ancak cevap yazmadı. Bu da benim içimde bir yaradır. Neco önceden çok iyi bir babaydı kızlarıyla çok ilgilenirdi ama Ayşe’yi hiç aramadı. Ben isterdim ki Ayşe, Zeynep, Neco, ben biraraya gelip kızımızı saralım sarmalayalım. Bunu birlikte atlatalım. Bir baba nasıl olurda hiç aramaz. Ayşe’nin Seda Sayan’ın programındaki gözyaşlarında babasına da gönderme vardır. O yüzden de ağlamıştır." ifadesinde bulunurken "Ayşe bu durumu kolay kolay atlatamaz." şeklinde konuştu.

Oya Germen’in konuşmalarından kısa bir kesiti haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...