Öykü Karayel'in ikizi: Ezgi Karayel

"Kuzey-Güney" dizisinin Cemre’si Öykü Karayel, tek yumurta ikizi olan kardeşi için "Ezgi tıpatıp bana benziyor. Şöhretin nasıl bir şey olduğunu benden daha çok o yaşıyor" diyor..

Öykü Karayel'in ikizi: Ezgi Karayel

‘Kuzey-Güney’ dizisinin Cemre’si Öykü Karayel, tek yumurta ikizi olan kardeşi için ‘Ezgi tıpatıp bana benziyor. Şöhretin nasıl bir şey olduğunu benden daha çok o yaşıyor’ diyor

‘Kuzey Güney’ dizisinin başrol oyuncusu Öykü Karayel’in tek yumurta ikizi olan kardeşi Ezgi Karayel, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü’nde okuyor. Oyuncu kardeşi Öykü’ ye tıpatıp benzeyen 21 yaşındaki Ezgi, bu yüzden yolda sürekli durduruluyor. Ezgi’ye en çok sorulan ise “Kuzey’i mi seçeceksin Güney’i mi?.”

Oyuncu Öykü Karayel de bir röportajda ikiz kardeşi hakkında “Ben sürekli setlerde bulunduğum için, ünlü olup tanınmanın nasıl bir şey olduğunu anlayamıyorum. Bu duyguları en çok kardeşim Ezgi yaşıyor. Bir de bize sürekli ‘Hiç yer değiştirdiniz mi’ diye soruyorlar. Ama hiç böyle bir şey yapmadık" demişti.

Özlem Ülkü