Oyuncu Burcu Kara'nın isyanı!...

Önceki sezonlarda rol aldığı dört dizi de yayından kaldırılan güzel oyuncu Burcu Kara; neden isyanlarda?

Oyuncu Burcu Kara'nın isyanı!...

Burcu Kara da birçok meslektaşı gibi televizyon dizilerinin çalışma saatlerine isyan ederek “Çok yorucu, artık bir çözüm bulunmalı” dedi.

Ünlü oyuncu Burcu Kara, Meryem Uzerli'nin ‘Tükenmişlik sendromu yaşıyorum' diyerek ülkesine dönmesiyle gündeme gelen dizilerin çalışma saatlerini eleştirdi.

Yıllardır dizi sektörünün içinde olan ve onlarca dizide rol alan Burcu Kara, “Drama çekiyorsan çok uzun saatler çalışıyorsun. 180 dakikalık bir bölüm çektiğim zamanları biliyorum. Gerçekten çok yıpratıcı... Sete serum alıp gittiğimi çok hatırlıyorum” dedi.

Bu duruma bir çözüm bulunması gerektiğini söyleyen Kara, şöyle konuştu: “Profesyonel ekiplerle ya da çift ekip çalışarak daha kolaya indirgenebilir. Ama yine de 80 dakikadan uzun bölümler biraz fazla geliyor.”

‘ARKADAŞIMLA TARTIŞTIM'

Güzel oyuncu Burcu Kara'nın bir başka eleştirisi ise sosyal medyaya geldi. Özel hayatında çekilen fotoğraflarını arkadaşlarının sosyal medyada paylaşmasına çok sinirlendiğini söyleyen Kara, “İş dışında fotoğraf çektirmekten nefret ediyorum. Bunun için tartıştığım arkadaşlarım var. Herkes fotoğrafçı oldu. Bazı anlar özel kalmalı. O yüzden Twitter'dan tadım kaçtı” dedi.

BUGÜN İNTERNET SİTESİ