Ozan Doğulu: "Kızlarım için bankadan kredi aldım"

Müzisyen Ozan Doğulu: "Üç kızım her ne kadar bu dönem uzaktan eğitim görseler de onların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ben bile bankadan kredi almak zorunda kaldım..."

Ozan Doğulu: "Kızlarım için bankadan kredi aldım"

Posta Gazetesi'ne konuşan ünlü aranjör Ozan Doğulu, “Son üç senedir müzik ve eğlence sektörü her geçen gün kötüye gidiyordu. Geçen martta başlayan COVID-19 salgınıyla mekanların kapanması, konserlerin yasaklanmasıyla sektör ucu görünmeyen karanlık bir tünele girdi. Geçtiğimiz günlerde bir müzisyen arkadaşım kirasını ödeyemediği için gitarını sattı. Birçok arkadaşımız aynı sebepten dolayı evlerinden çıkıp ya ailesinin ya da arkadaşlarının evine taşındı. Sektörümüzde yüze yakın müzisyen arkadaşımızın intihara teşebbüs ettiği konuşuluyor” dedi.

Doğulu “Ben Türkiye’nin şanslı müzisyenlerinden biriyim. Üç kızım her ne kadar bu dönem uzaktan eğitim görseler de onların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ben bile bankadan kredi almak zorunda kaldım. Bu süreç böyle devam ederse müzik ve eğlence sektörü hiç duymak ve görmek istemediğimiz olaylara gebe kalacak” diye konuştu.