Özge Özder tacizcisini affetti

Oyuncu Özge Özder’e, sosyal medyada taciz içerikli sözler sarf eden Taha K. yargılandı. Özder, gencin “Özür diliyorum” diye ifade vermesinin ardından şikayetinden vazgeçti.

Özge Özder tacizcisini affetti

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre oyuncu Özge Özder'in geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabına bir mesaj geldi.

Mesajda genç oyuncuya yönelik taciz içerikli sözler yazıyordu.

Özder, gelen mesaj nedeniyle kendisini huzursuz hissettiğini ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yürütülen soruşturmada, mesajın sosyal medya kullanıcısı 28 yaşındaki Taha K.'den geldiği tespit edildi. Taha K., ifadesinde Özder'i şahsen tanımadığını, ünlü olduğu için takip ettiğini belirtti.

Genç adam, bu hesabı çok kullanmadığını, bir süre önce ele geçirildiğinden şüphelendiğini belirterek suçlamayı reddetti.

Savcılık, suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiği belirtilen Taha K. hakkında, 'Cinsel taciz' suçundan dava açtı. Hakim karşısına çıkan genç adam, "Bekarım. Alkolün ve gençliğin etkisiyle istemeden böyle bir olay oldu. İddianamedeki mesajı attım, hicap duyuyorum, kendilerinden özür diliyorum" dedi.

Gencin ifadesinin ardından ünlü oyuncu şikayetinden vazgeçti, dava düştü.