Özge Ulusoy böyle terk edildi!

Özge Ulusoy, aşkta yine hüsrana uğradı. Ulusoy, Faruk Çolakoğlu tarafından terk edildi. Sosyetik iş insanı, güzel modeli takipten çıkarak magazin dünyasındaki ayrılık modasına uydu.

Özge Ulusoy böyle terk edildi!

Son dönemde aşklar kadar ayrılıklar da sanal oldu. Magazin dünyasının ünlü isimleri, ayrılır ayrılmaz birbirlerini sosyal medyada takipten çıkardı. Bu isimlere güzel model Özge Ulusoy'la aşkı bir dargın bir barışık süren iş insanı Faruk Çolakoğlu da eklendi.

Takvim Gazetesi'nin özel haberine göre Ulusoy'un bir yıldır aşk yaşadığı Çolakoğlu ile ilişkisi geçtiğimiz günlerde sekteye uğradı. Ayrılık ise sosyetik iş insanının ünlü modeli Instagram'da takibi bırakmasıyla anlaşıldı. Dört gün öncesine kadar güzel modelin her paylaşımını beğeni yağmuruna tutan Çolakoğlu, bu hamlesine son verip Ulusoy'u Instagram'da sildi.

ÖZGE TAKİPTE


Evlilik hayalleri kurarken terk edilen Ulusoy ise Çolakoğlu'nu takibi sürdüyor. Güzel model, imalı paylaşımlarıyla da Fransa'da yaşayan Çolakoğlu'nun; iş yoğunluğunu bahane ederek kendisinden ayrıldığını ima ediyor.

Konular Özge Ulusoy