Özlem Yıldız-Sinan Serter buluşması..

İflas ettiği dönem büyük destek verdiği eski eşi Sinan Serter'le oğlu Demir için buluşan Özlem Yıldız'ın yemekten sonra hesabı ödemesi dikkat çekti.

Özlem Yıldız-Sinan Serter buluşması..
Güneş'in haberine göre son dönemde evli iş adamı Mustafa Elgin'le yaşadığı yasak aşkla gündemde olan sunucu Özlem Yıldız, önceki gün eski eşi iş adamı Sinan Serter'le buluştu. Oğlu Demir için Serter'le bir araya gelen Yıldız, İstinye Park'taki Günaydın Restaurant'ta yemek yedi. Son olarak ikili, geçen aylarda oğullarının doğum gününde objektiflere yansımıştı.

İcralarla uğraşmıştı

Yaklaşık 2 saat kaldıkları mekandan ilk çıkan Sinan Serter ile oğlu Demir oldu. Yemekten sonra mekanda kalan Yıldız'ın hesabı ödemesi dikkat çekti. Önceki yıl boşanan ünlü sunucu, evliliklerinin son yıllarında Serter'in aile şirketi iflas edince eşine büyük destek vermiş, eve gelen icralarla uğraşmış ve evliliğini kurtarmaya çalışmıştı. AVM içinde dolaşırlarken fotoğraflarının çekildiğini gören Serter, eski eşiyle aynı karede görüntü vermemek için her zaman yaptığı gibi hızlı adımlarla uzaklaştı. 

Özlem Yıldız-Sinan Serter buluşması..