Özyurtlar Holding'e ait NTowers nasıl Teksas'a döndü?

Esenyurt'ta daha önce Sedat Peker’in iddialarıyla gündeme gelen Özyurtlar Holding’in Ntowers sitesini yasadışı şekilde ele geçirdiği iddia edilen bir grubun, mahkeme kararına rağmen haksız kazanç elde edip usulsüzce çıkarılan ödemelere itiraz eden site sakinlerini tehdit ve darp ettiği öne sürüldü.

Özyurtlar Holding'e ait NTowers nasıl Teksas'a döndü?

Yeniçağ Gazetesi'nin haberine göre İstanbul Esenyurt'a bulunan Özyurtlar Ntowers sitesinin usulsüz yapılan bir seçimle yönetime geldiği iddia edilen bir grup tarafından yasadışı şekilde ele geçirildiği ileri sürüldü...

İddialara göre şebeke, yabancı uyruklu site sakinleri ve kat maliklerine fazla yüksek miktarda fatura tutarı çıkartarak haksız kazanç elde edip, usulsüzce çıkarılan ödemelere itiraz eden site sakinlerini de tehdit ve darp edip site içerisine sokmuyor. Grup ayrıca silahlı tehdit, su ve doğalgaz kesintisi gibi olay ve çeşitli yöntemlerle de yabancılara baskı uyguladığı iddia ediliyor.

Özyurtlar Holding'e ait NTowers nasıl Teksas'a döndü?

100 DOLARA SİTE GİRİŞ KARTI

Grubun özellikle sitede oturan Türkiye’de oturum izni olmayan yabancı uyruklu insanlardan aylık 100 dolar ücret alıp site giriş kartı, su, doğal gaz hizmeti ve elektrik aboneliği yaptırdığı öne sürülüyor.

Bir İranlı site sakininden de bu para istendiği fakat bu ailenin Türkiye’de oturumu olduğu için Esenyurt polis merkezine bu şahısları şikâyet ettiği belirtiliyor.

DEFALARCA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Site içerisinde bulunan ticari alanları da (Cafe - Market – Emlak Ofisi) ele geçirdiği ileri sürülen bu grup hakkında defalarca site sakinleri tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu, site içinde ticari alanları başkalarına kaptırmak istemeyen grubun iş yeri sahiplerini baskı yaparak tehdit ettiği iddia ediliyor.

MAHKEME ‘TEKRAR SEÇİM OLMALI’ DEDİ AMA…

Site sakinlerinin ayrıca bu şahısların siteden uzaklaştırılması ve yönetime kayyum atanmasını isteyerek Büyükçekmece Sulh Mahkemesine başvuruda bulunduğu, mahkemenin geçtiğimiz haziran ayında ‘’usulüne uygun seçim yapılmasına’’ karar vermesine rağmen grup mensupları siteden çıkmayarak para toplamaya devam ettiği iddia ediliyor...

SEDAT PEKER DE GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Bir süredir Türkiye gündemini sarsan iddialar ortaya atan Sedat Peker ise daha önce İstanbul Esenyurt’ta yaşananlarla ilgili de paylaşımlar yapmıştı.

Peker söz konusu sitenin inşaatını yapan Esenyurt’un tanınmış inşaat firmalarından Özyurtlar Holding’le ilgili iddialar ortaya atmış, Holding sahibi Tamer Özyurt’un İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yakın ilişkide olduklarını iddia etmişti.

İşte Peker’in 5 Temmuz 2021 tarihli o tweetleri:

Özyurtlar Holding'e ait NTowers nasıl Teksas'a döndü? - Resim : 2

Kaynak: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Ozyurtlar-Holding-e-ait-NTowers-nasil-Teksas-a-dondu/258272