'Para için iş yapmadım' diyen Burak Özçivit tepki çekti
Son dönemde kazancı ve özel hayatıyla adından söz ettiren Burak Özçivit, bu kez hakkında çıkan “para” iddialarına verdiği tepkiyle gündeme geldi. “Hiçbir zaman para için iş yapmadım” sözleriyle rahatsızlığını dile getiren oyuncu, açıklamasının ardından sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.
Akşam Gazetesi'nden Muhsine Merve Samıt'ın haberine göre Burak Özçivit, "Kara Sevda" , "Çalıkuşu" ve "Kuruluş Osman" gibi projelerde boy gösterdi.
Geçtiğimiz haftalarda Rusya'ya giden Burak Özçivit'in bu etkinlikten 20 milyon lira aldığı iddia edildi. Öte yandan Özçivit, etkinlikte "kral" ilan edilmişti.
İddialara göre oyuncu, kısa süre sonra büyük bir inşaat firmasıyla yaptığı reklam anlaşmasından yaklaşık 45 milyon lira kazanç sağladı.
Söz konusu anlaşmanın, yer aldığı tiyatro oyununun sponsorluğunu da kapsadığı öne sürüldü.

Özçivit'in 10 araçtan oluşan lüks otomobil koleksiyonu dikkat çekti.
Riva'da kendisine ait özel bir garajda muhafaza ettiği belirtilen bu koleksiyonun değerinin ise 4 milyon dolar civarında olduğu konuşuluyor.
"MADDİYATLA ALAKALI KONULAR NİYE SOSYAL MEDYAYA YANSIYOR BİLMİYORUM"
Maddiyat haberleri ile gündeme gelen Burak Özçivit, sosyal medyadan sessizliğini bozdu. Özçivit'in "Maddiyatla alakalı konular niye hep sosyal medyaya yansıyor, bilmiyorum. Hiçbir zaman para için hareket etmedim. Önemli olan tek durum, projeyi beğenmem, okuyunca kendime yakıştırmam. Ben anlamıyorum, neden sürekli parayla ilgili haberler yapılıyor?" sözleri sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.
Sosyal medyada "Çok para verilip de kabul etmediğin hangi iş var?", "Bunu diyen de sen olamazsın" ve "Evet ya fakirler cevap verin" gibi yorumlar yapıldı.