Parayı çalamayınca kadın kasiyeri darp etti!..

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde bir markete soygun amacıyla giren silahlı kişi, başına tabanca dayadığı, kasayı açmayan kadın kasiyeri döverek kaçtı.

Parayı çalamayınca kadın kasiyeri darp etti!..
Akşam'da yer alan habere göre Meltem Mahallesi Meltem Bulvarı'ndaki zincir marketin şubesindeki olay, saat 07.30 sıralarında meydana geldi.

Kasiyer Selma Eren, marketi açmak için hazırlık yaptığı sırada arkasından içeri giren bir kişi, elindeki tabancayı başına dayadı. Silahlı kişi, kasiyerden kasayı açmasını istedi. Eren, kasanın çift anahtarlı olduğunu, kendisinde sadece bir anahtar olduğunu, bu nedenle kasanın açılmayacağını söyledi. Sinirlenen soyguncu, başına tabanca dayadığı kasiyeri döverek kaçtı. Selma Eren'in haber vermesi üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Eren'in verdiği eşkal üzerine ekipler, yaya olarak kaçan silahlı soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

"BANA ATEŞ EDECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM"

Selma Eren, polise verdiği ifadesinde, marketi açtığı anda şüphelinin arkasından içeri girdiğini ve başına tabanca dayadığını söyledi. Şüphelinin düzgün Türkçe konuştuğunu ve yalnız olduğunu kaydeden Eren, "Başında kapüşon vardı. Kasayı açmamı istedi. Bende bir anahtar olduğunu, diğer anahtar olmadığı için kasanın açılmayacağını, arkadaşımın daha gelmediğini söyledim. Bunun üzerine beni tekmeledi, sonra da yumrukladı. Çok sinirlendi. Ateş edeceğini düşündüm ve korktum. Sonra kaçarak gitti" dedi. 

Polise ifade verdikten sonra şoka giren Selma Eren için sağlık ekiplerinden yardım istendi. Sağlık ekipleri ambulansta Selma Eren'e müdahale etti.