Paris Hilton'un düğününde ikinci gün

Dünyanın en zengin varisi olarak tanınan Paris Hilton, nişanlısı Carter Reum ile dün evlendi. Haftalardır bekarlığa veda partileri düzenleyen Hilton, Reum ile dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde hayatlarını birleştirdi.

Paris Hilton'un düğününde ikinci gün

Törene aralarında; Emma Roberts, Bebe Rexha, Ashley Benson, Rachel Zoe ve Paula Abdul'ün de yer aldığı birçok ünlü isim katıldı.

GELİNLİĞİ MERAK KONUSU OLMUŞTU

Üç gün üç gece sürecek olan düğünün en çok merak edilen ayrıntısı ise 40 yaşındaki Hilton'un gelinliğiydi. Gelinliğin yanı sıra birkaç tane de beyaz gece elbisesi giyeceği bilinen Paris Hilton, düğünüyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

PARTİ UZUN SÜRDÜ

Bugün ise "Benim sonsuzluğum başlıyor!" ifadelerini kullanan Hilton'un düğününde ikinci güne gelindi. Dün gece California'nın Santa Monica ilçesinde yer alan Santa Monica İskelesi'nde after parti vardı.

Paris Hilton'un düğününde ikinci gün

Hilton, kutlamaya pembe renkli bir gelinlik ve duvakla katılmayı tercih etti. İş insanı eşinin de eşofman takımını Paris Hilton'a uydurduğu görüldü.

Reum, pembe detayları olan lacivert bir eşofman takımı ve spor ayakkabılarıyla partide hazır bulundu.

Çift, kutlamanın yapılacağı mekana giderken birbirlerine olan sevgilerini göstermeyi ihmal etmedi.

PARIS WORLD!

"Paris World" olarak adlandırılan düğün mekanı, sosyetik ismin en sevdiği renk olan pembe renkli balonlarla süslendi. Dönme dolaba binerek eğlenen Hilton ile Reum, bir ara birbirlerini öpücüklere boğdu. 

Paris Hilton'un düğününde ikinci gün - Resim : 2