‘Pati Buldular’ projesi can dostları bulmaya devam ediyor

Müge Anlı’nın kaybolan evcil hayvanları sahiplerine kavuşturmak için hayata geçirdiği ‘Pati Buldular’ projesi, can dostlarını kaybeden vatandaşlara umut oluyor. Proje sayesinde bugüne kadar 500’e yakın hayvan sahiplerine kavuşturulurken, sadece İzmir’de 410 evcil hayvanın arandığı öğrenildi.

‘Pati Buldular’ projesi can dostları bulmaya devam ediyor

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre atv'nin reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu ve yapımcısı Müge Anlı, sadece insanlara değil hayvanlara da yardım elini uzatıyor. Başarılı sunucu Müge Anlı tarafından kurulan "Patibuldular" isimli kayıp hayvanlar sitesi, kaybolan evcil hayvanların yuvalarına dönmesine olanak sağlıyor. Bugüne kadar 500 hayvanı sahiplerine ulaştıran site, hayvanseverlerden de büyük ilgi görüyor.

İZMİR'DE SAYI YÜKSEK

Müge Anlı'nın hayata geçirdiği 'Pati Buldular' sitesinde, can dostlarını kaybedenlerin yanı sıra sokakta evcil bir hayvan bulan kişiler de 'kayıp ilanı' oluşturabiliyor. Ücretsiz bir hizmet sunan proje böylece sahiplerinden uzakta, başıboş kalan yardıma muhtaç birçok hayvanı sıcak yuvalarına kavuşturmayı amaçlıyor. Arama bölümünde şehir ve hayvan cinsinin belirlenebildiği sitede, İzmir'de 157 köpek, 206 kedi ve 47 papağanın kayıp olduğu görüldü.

‘Pati Buldular’ projesi can dostları bulmaya devam ediyor

HAYVANSEVERLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Pati Buldular Projesi'ni hayata geçiren Müge Anlı, "Can dostlarımız yaşamımızın tadı, tuzu, neşesi... Ailemizin birer ferdi... Kaybolduklarında onları ailelerine kavuşturmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayalım" sözleriyle, bu anlamlı dayanışmaya destek olmaları için tüm hayvanseverlere çağrıda bulundu.