Pınar Aylin'den Demet Akalın'a çarpıcı yanıt!

Pınar Aylin; Demet Akalın'ın kendisi hakkında ortaya attığı "İlk albümüm çıkacaktı; yoluma taş koydu" iddiasına yanıt verdi.

Pınar Aylin'den Demet Akalın'a çarpıcı yanıt!

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına konuşan Pınar Aylin; Demet Akalın'ı çok eski yıllardan beri tanıdığını ve aralarında hiç bir problem bulunmadığını ifade etti.

Pınar Aylin ile uçakta karşılaştıklarında "Selam canım" deyip geçtiğini söyleyen Demet Akalın'ı yalanlayan Aylin, "Okan Kurt ile birlikte beni ve kızımı uçakta gördüklerinde ayağa kalktılar. Kızım için çok güzel sözler söyledi hatta parmağındaki plastik yüzüğü çıkarıp kızıma hediye etti" ifadelerinde bulundu.

Demet Akalın'ın anlattığı gibi 'Yoluna taş koyma' gibi bir şeyin asla mümkün olmayacağını söyleyen Aylin, "Ben Demet'i Raks Müzik'te gördüğümü bile hatırlamıyorum. Biz zaten Raks Müzik'te bir A Takımıydık. İzel, Demet Akalın, Bendeniz ve Nalan vardı. Birbirimizin albümlerine vokal yapar destekte bulunurduk. O sevgi ortamında kimsenin isimsiz bir mankenle uğraşacak hali yoktu" şeklinde konuştu.

Açıklamasında yoluna taş koyan ismi açıklamayan Demet Akalın'ın kendisini arayanlara "Pınar Aylin" ismini verdiği söyleyen ünlü şarkıcı, "Ben niçin böyle bir şeyin içindeyim? Başta şaka sandım. Çok şaşkınım" şeklinde konuştu.

Konular Demet Akalın