PLANLI AYRILIK

Nurettin Hasman'la birlikteyken gönlünü sörfçü Bora Kozanoğlu'na kaptıran Eda Taşpınar, halkla ilişkilerci bir arkadaşıyla ayrılık için ince bir plan yaptı.

PLANLI AYRILIK

Yedi yıldır birlikte olduğu işadamı sevgilisi Nurettin Hasman’dan ayrılan Eda Taşpınar’ın gönlünü sörf hocası Bora Kozanoğlu’na kaptırdığını daha önce gazetemizde yazmıştık. Bu sene Çeşme’yi mesken tutan Taşpınar, Tuba Ünsal’ın eski sevgilisi olan milli sörfçü Bora Kozanoğlu ile tanışmış.

Sörf dersi alma esnasında ateş bacayı sarmış. Bu arada Nurettin Hasman İstanbul’daymış. Taşpınar, sevgilisi Nurettin Hasman’a bu yaz Çeşme’de takılacağını ve basınla arası iyi olduğuiçin amcası Adnan Taşpınar’ın açtığı restorana destek olmak için çalışacağını söylemiş. Ancak Bora’ya olan aşkı tavan yapınca PR’cı bir arkadaşını araya koyarak Hasman’dan habersiz,
gazetelere ilişkilerinin bittiğini ve dost olarak ayrıldıkları haberini yaptırmış. Kulağıma gelenlere göre de bu ilişkide aldatılan konumunda olan Hasman, haklı olarak çok sinirlenmiş. Aldatılan konumuna düşmemek için çok yakın arkadaşları haricinde kimseyle bu konuyu konuşmuyormuş.

Ünal Demirkaya /Gazete Habertürk

Haberin tamamını okumak için haberin diğer fotoğraflarına tıklayınız..