Polis 5G hızında takip edecek

Net İletişim Teknoloji Radwin'in 750 Mbps genişband kapasite sunan noktadan noktaya ve noktadan çok noktaya ekipmanları ile mobil çözümlerini tanıttı.

Polis 5G hızında takip edecek
Türkiye'de yer alan habere göre Net İletişim Teknoloji CEO'su Ömer Demir, Radwin'in CEO'su Roni Weinberg, Radwin Genel Müdürü Raymond Forado ve Radwin Ürün Directörü Yossi Nisan'ın katıldığı toplantıda emniyet güçlerinin suçu önleme ve suçluyu yakalamada kablosuz teknolojileri nasıl kullandığı, polis aracı içindeki kamera ve izleme merkezindeki kameralarda suçlunun nasıl takip edildiği örnekleri ile gösterildi.

Sabit veya mobil olarak uygulanan teknolojiyle mevcut kapasitelerden daha genişband erişim sağlanabildiğini belirten Demir, “Radwin Kablosuz Mobil ekipmanları görüntü, ses ve data aktarımında hiç kopma olmadan yüksek kalitede erişim sunuyor. Özellikle ürünlerin yüksek standartlar taşıyor olması sebebiyle, metro, metrobüs, tünel ve her türlü taşımacılıkta sektöründe ve dünyanın birçok ülkesinde en çok tercih edilen kablosuz altyapı özelliğini taşıyor” dedi.