Polis memurundan baldızına 7 el ateş!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Erdoğan K, bir süredir ayrı yaşadığı eşinin kız kardeşi Hatice Şahin’in Canik ilçesindeki evine iki kız çocuğuna bebek ve pişmaniye alarak Samsun’a eşinin yanına geldi.

Polis memurundan baldızına 7 el ateş!
Vatan'da yer alan habere göre Erdoğan K., barışmak istediğini söyledi ancak eşinin olumsuz yanıt vermesi üzerine sözlü başlayan tartışmaya baldızı 29 yaşındaki Hatice Şahin de katıldı.

Tartışmanın büyümesi üzerine polis memuru, üzerindeki tabanca ile 7 el ateş ederek baldızı Şahin’i öldürüp otomobille kaçtı.

İki çocuk annesi Şahin, olay yerinde hayatını kaybetti. Erdoğan K, daha sonra özel bir otomobille olay yerinden kaçtı. Zanlının yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, zanlının Çorum yönüne gittiğini belirledi. Çorum’da kontrol noktası oluşturan polis ekipleri, zanlıyı yakaladı.

Yıllık izinde olan polis memuru Erdoğan K. Canik ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’ndeki eve gelerek Çorum’da gözaltına alınan polis memuru Erdoğan K., Samsun İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Buradaki sorgusunda, barışmak için Samsun’a geldiğini belirterek, “Tek amacım barışıp eşimi ve çocuklarımı eve götürmekti. Çok pişmanım” dediği ifade edildi.