Prince'in ölümünün ardından yeni iddia!

ABD geçen hafta ölen şarkıcı Prince’e 6 ay önce AIDS teşhisi konulduğu ancak Yehova Şahidi olan şarkıcının “dualarla” iyileşebileceğini düşündüğü için tedaviyi reddettiği ileri sürüldü...

Prince'in ölümünün ardından yeni iddia!
Sabah'ta yer alan habere göre ABD'deki evinde geçen hafta sürpriz bir şekilde yaşamını yitiren dünyaca ünlü poprock şarkıcısı Prince hakkında müthiş bir iddia ortaya atıldı...

Sanatçıya ölmeden 6 ay önce AIDS teşhisi konulduğu, ancak şarkıcının "dualarla" iyileşebileceğini düşündüğü için tedavi görmeyi reddettiği ileri sürüldü.

ABD'deki National Enquirer isimli magazin dergisinin iddiasına göre; Yehova Şahidi olan şarkıcı ölmeden önce hastalığı nedeniyle 36 kiloya kadar düşmüştü. Şarkıcının tedavi olmadığı için bir süredir ölmeyi beklediğini iddia eden National Enquirer, ismi açıklanmayan ancak Prince'e yakın olan bir kaynağa dayanarak şunları aktardı: "Doktorlar Prince'in kan sayımının ve vücut ısısının aşırı düşük olduğunu söyledi. Vücudu demiri tutmuyordu. O yüzden çok yorgundu ve dengesini sağlayamıyordu. Çok nadiren yiyordu. Artık yüzü sararmaya başlamıştı. Derisi boyun kısmından sarkıyordu ve parmak uçları kahverengi-sarı arası bir renge bürünmüştü."

Dergi, Prince'in ilk kez 1990'lı yıllarda AIDS olduğunu ve tedavi gördükten sonra iyileştiğini ancak ölmeden 6 ay önce ikince kez AIDS teşhisi konulduğunu iddia etti. Prince'in otopsi sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise bilinmiyor.

MİRASI İÇİN KAYYUM ATANDI

PrInce'in kan bağı olan tek kardeşi Tyka Nelson'ın talebi üzerine hâkim, sanatçının mal varlığı ile ilgilenmesi için aracı bir kurum atadı. Hâkim Kevin Eide, Prince'in yazılı bir mirası bulunmadığını ve bu nedenle aracı kurumun başta Nelson olmak üzere toplam 8 kardeşinin hak sahibi olduğu evle ilgili işlemlerle ilgileneceğini bildirdi.

Prince'in toplam mal varlığının ne kadar olduğu tam olarak bilinmezken, kardeşi bu rakamın yaklaşık 800 milyon dolar olduğunu söylemişti.